Een ziekenhuis verankerd in de wijk

We nemen patiënten op die lijden aan ernstige psychiatrische aandoeningen, de meest onder hen worden onder gerechtelijk bevel opgenomen. Hoewel de zorgen worden verstrekt binnen het centrum voorziet ons therapeutisch project niettemin enkele uitstappen overdag, wat voor onze patiënten een belangrijke stap is in het kader van hun volledige terugkeer naar het normale leven in de maatschappij.

Deze uitstappen, alleen of onder begeleiding, zijn goedgekeurd door de psychiater. Elk van deze uitstappen wordt geëvalueerd en worden op elke dag gepland tussen 9 uur en 19 uur (tenzij in uitzonderlijke omstandigheden).

Omdat we bezorgd zijn voor onze buren en hen met respect behandelen, organiseren we meermaals per jaar educatieve rondleidingen. Indien niet begeleid door een personeelslid, gebeurt het jammer genoeg dat een beperkt aantal patiënten een onaangepast gedrag vertoont.

We verzoeken u om elk onaangepast gedrag te signaleren op het volgende telefoonnummer 02/735.01.60 zodat we de noodzaak van een opvoedkundige interventie kunnen identificeren.

Het Medisch departement en het departement Verpleging zullen er vervolgens over waken dat deze zaken met de betrokken personen worden doorgesproken.

We bedanken onze buren voor hun medewerking aan de sociale re-integratie van onze patiënten.

ook te bekijken

ADRES MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Luzernestraat 11,
1030 Schaerbeek

T : +32 2 735 01 60
info@chjt.be


TOEGANG TOT HET CENTRUM VIA

CONTACT MET ONS OPNEMEN

Bedankt voor uw bericht