Opname

Het PVT neemt personen op met een gestabiliseerde mentale aandoening die een verzorging behoeven op basis van de principes van de psychosociale re-integratie gekoppeld aan medische en psychiatrische zorgen. Het verblijf in het PVT kan personen de mogelijkheid bieden om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen waardoor een uitgewerkt levensproject rond de bewoner kan worden overwogen, gebaseerd op herstel.

Als u wenst te worden opgenomen in een van onze PVT, moet u de volgende procedure volgen :

  • Vraag of uw psychiater een gedetailleerd medisch verslag stuurt naar dokter Zingir op het volgende adres: zeliha.zingir@chjt.be of door een brief te sturen naar het volgende adres: Luzernestraat 7, 1030 Brussel.
  • De sociale dienst zal contact met u opnemen om een afspraak te maken voor een intakegesprek. Het gaat om een eerste kennismaking bedoeld om iedereen de kans te geven de grote lijnen van het geïndividualiseerde therapeutische project vast te leggen en om de site te bezoeken.
  • De week na uw intakegesprek zal de sociale dienst contact met u opnemen om te beslissen of uw kandidatuur al dan niet wordt aanvaard. Als uw kandidatuur wordt aanvaard, wordt u uitgenodigd voor een “proefdag” in ons PVT. Tijdens deze dag kunt u deelnemen aan de verschillende activiteiten die georganiseerd worden en kunt u kennismaken met onze professionals en bewoners. De “proefdag” zal ons ook in staat stellen om uw mate van zelfstandigheid te beoordelen.
  • De sociaal assistent zal dan contact met u opnemen om uw opname te bevestigen.
  • Indien uw kandidatuur wordt aanvaardt en u ook wenst te worden opgenomen in het PVT, wordt u op een wachtlijst gezet en wordt u in het PVT opgenomen zodra er een plaats vrij is.
ook te bekijken

ADRES MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Luzernestraat 11,
1030 Schaerbeek

T : +32 2 735 01 60
info@chjt.be


TOEGANG TOT HET CENTRUM VIA

CONTACT MET ONS OPNEMEN

Bedankt voor uw bericht