Opname

Het PVT neemt personen op met een gestabiliseerde mentale aandoening die een verzorging behoeven op basis van de principes van de psychosociale re-integratie gekoppeld aan medische en psychiatrische zorgen. Het verblijf in het PVT moet personen de mogelijkheid bieden om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen om mogelijk alleen of bijvoorbeeld in een appartement voor beschut wonen te gaan wonen.

 

Als u wenst opgenomen in een van onze PVT, moet u de volgende procedure volgen :

  • vraag of uw psychiater of uw huisarts een medisch verslag stuurt naar dokter Zingir. Dit kan op het volgende adres:zeliha.zingir@chjt.be.
  • Uw verslag zal door de psychiater worden onderzocht om na te gaan welke zorgen we u kunnen voorstellen.
  • De sociaal assistent zal contact met u opnemen om een afspraak te maken voor een intakegesprek. Het gaat om een eerste kennismaking bedoeld om iedereen de kans te geven de grote lijnen van het zorgproject vast te leggen en om de site te bezoeken.
  • De week volgend op uw intakegesprek neemt u terug contact op met het team om te bevestiging te krijgen of u al dan niet wordt opgenomen.
  • Indien het team uw kandidatuur aanvaardt en u ook wenst te worden opgenomen in het PVT, wordt uw kandidatuur op een wachtlijst gezet en wordt u in het PVT opgenomen zodra er een plaats vrij is.
  • Opnames worden meestal gepland in het begin van de week.
ook te bekijken

ADRES MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Luzernestraat 11,
1030 Schaerbeek

T : +32 2 735 01 60
info@chjt.be


TOEGANG TOT HET CENTRUM VIA

CONTACT MET ONS OPNEMEN

Bedankt voor uw bericht